Casal lúdic i educatiu, on la música jazz serà el fil conductor. Aquest centre d’interès afavorirà la seguretat en l’àmbit emocional, l’aprenentatge en l’àmbit musical, la concentració i l’expressió corporal. Hi trobareu jocs, manualitats i altres activitats relacionades amb el món de la música jazz.

Comptarem també amb la presència de músics professionals de la música jazz!

Els objectius que volem complir amb la programació i execució del casal són els següents:

  • Prioritzar la seguretat en tota la realització del Casal.
  • Vetllar perquè el nen/a es diverteixi durant tota la realització del casal.
  • Oferir una atenció de qualitat i personalitzada als mares i pares dels i les participants, abans, durant i, si s’escau, després del Casal.
  • Desenvolupar de forma divertida les relacions socials, la creativitat i el creixement personal, a través dels valors de l’amistat, l’esperit d’equip i la responsabilitat personal i col·lectiva.

Dirigit a infants de 6 a 12 anys

Inscripcions presencials i en línia: a partir del 27 d’abril, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i diumenge, de 10.30 a 13.30 h.

Lloc: Centre Cívic Can Deu. Plaça de la Concòrdia, 13. Les Corts

TORNS
Del 1 al 26 de Juliol
MODALITATS PREUS (5 dies)
Matí (de 9 a 13 h) 65 €

Escriu-nos

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

Enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT