El Campus Olímpia de CEM Colom  disposa de piscina climatitzada, 4 sales climatitzades, pista poliesportiva amb més de 400m2 i un solàrium.

És un Campus Olímpia, que mitjançant l’iniciació esportiva d’una formà lúdica té com a referència els valors educatius i de la salut.  Practicarem esports de raqueta, esports col·lectius, individuals, activitats de circ i d’habilitats, a més de tallers, jocs, gimcanes i una sortida setmanal cultural i/o esportiva.

Tenim com a objectius desenvolupar les capacitats físiques bàsiques, el desenvolupament de forma intergral del nen/a i la interacció amb l’entorn i tot el que en forma part, a més tot això d’una forma dinàmica i lúdica tenint present els valors educatius i el treball d’estils de vida saludables.

 Horaris, dades i setmanes en diferents torns.

TORNS
1r Torn del 25 al 28 de Juny
2n Torn del 1 al 5 de Juliol
3r Torn del 8 al 12 de Juliol
4t Torn del 15 al 19 de Juliol
5è Torn del 22 al 26 de juliol
6è Torn del 29 de juliol al 2 d'agost
7è Torn del 26 al 30 d'agost
8è Torn del 2 al 6 de setembre

Escriu-nos

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

Enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT