Servei de monitoratge en activitats extraescolars esportives, que engloba des de la contractació dels monitors, l’assegurança en l’activitat, el control de qualitat de les activitats i comunicacions, i la gestió de la cloenda o activitats de portes obertes.

Al les corts portem les activitats extraescolars esportives des de P3 a 6è de primària, on la varietat i l’adequació de les activitats als nostres alumnes és un dels nostres eixos principals.

Totes les nostres accions educatives busquen incidir  en l’educació en valors, on a partir de cadascuna de les sessions motivem al nen en les seves actituds i accions.

Fem Esport

Aquesta activitat va orientada als nens i nenes de P3, P4 – P5 i nens i nenes de 1r i 2n  amb l’objectiu d’iniciar-se a l’activitat esportiva i el joc de forma lúdica i divertida a través del joc psicomotriu. D’aquesta manera els participants adquireixen unes habilitats cognitives, socials i motrius molt àmplies i riques que després els hi serviran per a tots els esports que vulguin practicar.

 • HORARI:  Dilluns i dimecres de 16 a 17:30 h.
 • EDATS: de 3 a 5 anys i 1r i 2n.

Taekwondo

El Taekwondo ens permet educar els nens i nenes en el respecte tant cap a l’entrenador/a com els seus companys/es i el material. És una art marcial d’origen coreà que destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada. El taekwondo desenvolupa al màxim moltes de les capacitats pròpies del cos: força, elasticitat, integració i resistència. Aquest esport ensenya als seus practicants a preservar els seus objectius i a inculcar educació i companyonia.

 • HORARI: Dilluns de 16 a 17:30 h.
 • EDATS: de 6 a 13 anys.

Acollida matinal

stà dirigida a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària i pensada per a les famílies que comencen a treballar massa d’hora i necessiten que els nens o nenes estiguin atesos mentre no comencin les classes. Aquests realitzen diferents activitats lúdiques tan dirigides com lliures: esmorzar, dibuix, jocs de taula, contes, repassar deures…etc. Es tracta d’oferir als nens i nenes un espai agradable i enriquidor mentre esperen l’inici de la jornada escolar. Tot i que té un nombre d’alumnes fix de dilluns a divendres, també es poden acollir nens/es en dies concrets de la setmana o esporàdicament.

 • HORARI: DE DILLUNS A DIVENDRES DE 7:45 A 9 H.
 • EDATS: DE 3 A 13 ANYS.

Ludoteca

La ludoteca és un servei obert pels infants de totes les edats de l’escola, creat per afavorir i facilitar el joc, estimulant alhora el desenvolupament físic i mental. És un espai multidisciplinari que disposa de recursos dirigits als infants que realitzin una activitat lúdica amb jocs i joguines adaptades a totes les edats, així com també tallers, activitats dirigides, lectura, etc. A més, hi ha una zona de treball per a què tots aquells infants que vulguin avançar en les seves tasques escolars, puguin fer-ho acompanyats de personal especialitzat, que els poden assessorar i aconsellar en tot el que es proposin.

 • HORARI: DE DILLUNS A DIVENDRES DE 16 A 18 H.
 • EDATS: DE 3 A 13 ANYS.

Futbol ESO

Busquem que els nens i nenes descobreixin el futbol a través de la competició des de totes les seves àrees: tècniques, tàctiques i reglamentàries. Els equips entren a formar part de la lliga del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, per tant, cada divendres tenen partits interescolars. Per part nostra, l’entorn que plantegem és una competició recreativa on la base no sigui guanyar o perdre sinó passar-ho bé.

 • HORARI: Dilluns de 16:00 a 17:30 i dimecres de 15:00 a 16:30h
 • EDATS: de 8 A 13 ANYS.

Patinatge

Extraescolar amb implement en el que els nens i nenes, a través dels patins, ja siguin en línia o de quatre rodes, desenvolupen una altra pràctica esportiva mitjançant els circuits, jocs, exercicis i, fins i tot coreografies musicals.

 • HORARI:  divendres de 16 a 17:30 h.
 • EDATS: de 3 a 13 anys.

Bàsquet 3r-6è

Amb aquesta activitat volem fomentar la pràctica esportiva com a eina educativa i participativa. Entenem que aquesta pràctica ha de ser, en tot moment, compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecte, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes, etc.). Expandir la promoció esportiva mitjançant el bàsquet d’una manera creativa i en constant evolució és una de les premisses bàsiques de l’extraescolar. Els partits seran divendres a la tarda com a locals o bé algun dissabte al matí.

 • HORARI: Dimarts i dijous de 16h a 17.30h. Divendres de 18:15 a 20:15 h.
 • EDATS: de 3r de primària (8 anys) fins 2n d’ESO (14 anys).

Escriu-nos

  ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

  Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

  Enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT