A Lleureducat oferim una àmplia gamma de serveis relacionats amb la gestió del lleure, l’educació no formal, l’esport i la cultura.

A través de Club Lleuresport de Barcelona, Lleureducat disposa dels recursos humans i materials idonis per a garantir la qualitat dels serveis prestats.

A Lleureducat estem orgullosos de desenvolupar totes les activitats i serveis a partir dels nostres propis valors empresarials. Aquests valors són el signe d’identitat de la nostra empresa i garantitzen als nostres clients la més alta qualitat en tots els nostres serveis.

LLEUREDUCAT ÉS EDUCACIÓ, PROFESSIONALITAT, FLEXIBILITAT, DINAMISME, INNOVACIÓ I CREATIVITAT AMB LA MILLOR RELACIÓ QUALITAT-PREU

PROFESSIONALITAT: Som experts en la gestió del lleure i l’educació no formal. El nostre personal és íntegrament professional, està formant-se constantment i manté un compromís total amb la seva feina.
PERSONALITAT PRÒPIA: Som una empresa amb una personalitat ben definida per la nostra experiència, sempre oberta als canvis socials i a les noves tendències en l’ensenyament. La creativitat, l’originalitat i el dinamisme són els nostres segells personals.
VALORS SOCIALS: La preocupació pel pròxim, el treball en equip, la humilitat, el tracte proper i la cultura de l’esforç han d’ésser presents en l’educació que volem aportar als nens i nenes. Creiem fermament en els valors de sostenibilitat, integració i les tasques amb fins socials.