CODI ACTIVITAT ( AJUTS ECONÒMICS )
introduir a la casella 3 del formulari

040071CAS02 – CASAL D’ESTIU C.E.I.P LES CORTS​

SOL·LICITUD D'AJUTS

Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, les inscripcions, ajuts econòmics, i sol·licitud de monitors/es de suports per a les activitats de l’estiu  es realitzaran a través de mitjans telemàtics (web, telèfon o correu electrònic )i no presencials. 

La data d’inici de les inscripcions serà a partir del dissabte 25 d’abril.

1. Descarrega els documents

INSCRIPCIÓ CASAL
LOPD

2. Omple els documents i desa’ls per a poder-los enviar

3. Omple tots els camps del formulari

Afegeix els següents documents: Inscripció del Casal, document LOPD, Document CAT SALUT i el Llibre/Carnet de vacunació i/o carnet de familia nombrosa i monoparental
S'ha d'adjuntar en un d'aquests formats: .jpg, .jpeg, .bmp, .tif, .tiff, .png, .pdf
Límit màxim de l'arxiu: 5Mb

Inscripció Campus Les Corts

Document LOPD

Document CAT SALUT

Document LLIBRE/CARNET DE VACUNACIÓ

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

Enviar-te informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT

4. Un cop ens heu enviat la informació ens posem en contacte amb vosaltres per tal de formalitzar la inscripció i us facilitarem el número de compte per a realitzar l’ingrés.

5. Feu el pagament i envieu-nos el justificant a info@lleureducat.cat

Procés d’inscripció

La data d’inici de les inscripcions serà a partir del dissabte 25 d’abril. Aquest any,
davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, les inscripcions, ajuts
econòmics, i sol·licitud de monitors/es de suports per a les activitats de l’estiu es
realitzaran a través de mitjans telemàtics (web, telèfon o correu electrònic )i no
presencials.

 

PROTOCOL D'INCRIPCIONS

Inscripcions telefòniques

+34 666590436
dimecres i divendres de 10:00 a 12:30 h.

 

Us sol·licitarem als pares/mares o tutors legals, les dades personals de l’infant i dels mateixos tutors, torns i horaris en el que se sol·licita la plaça de l’activitat per complimentar el full d’inscripció. Se us facilitarà un número compte per a realitzar l’ingrés i el preu total de l’activitat i se us comunicarà el concepte per a realitzar-ho. Un cop hagueu fet el pagament, haureu d’adjuntar al correu electrònic info@lleureducat.cat el justificant de pagament.

També s’haurà de fer arribar una fotocòpia escanejada del carnet de vacunacions actualitzat o un certificat mèdic oficial dels infants, com a mesura preventiva per la transmissió de malalties i una fotocòpia del Catsalut del nen/a.

Preinscripció a l’ajuntament del web de l’Ajuntament de Barcelona

AQUEST ANY TAMBÉ OFERIM LA POSSIBILITAT DE FER UNA PRE-INSCRIPCIÓ ONLINE mitjançant l’aplicació de la campanya de vacances de l’ajuntament. On realitzeu una pre-inscripció, complimentant amb les vostres dades. Un cop heu fet la pre-inscrIpció a l’activitat, ens posem en contacte amb vosaltres per acabar de formalitzar la inscripció.

 

PREINSCRIPCIONS AJUNTAMENT

Ajuts a les famílies

Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, el procés de sol·licitud d’ajuts econòmics es farà a través de mitjans telemàtics (telèfon, web, SMS, correu electrònic, etc.) i no presencials.

El dia 25 d’abril es publicarà en aquest web  el formulari de sol·licitud que s’haurà d’omplir per poder demanar l’ajut. Un cop descarregat , us heu de posar en contacte amb nosaltres per realitzar la inscripció en l’activitat.

Es becaran, sempre amb un màxim d’una activitat per nen/a i complint els requisits establerts, tots els infants de la unitat familiar que ho sol·licitin i estiguin empadronats al municipi de Barcelona.​

 

AJUTS A FAMÍLIES

Departament Lleureducat

info@lleureducat.cat
+34 666.59.04.36

Ramón Calavera

Direcció departament Lleureducat
ramoncalavera@lleuresport.cat

Víctor Monroy

Coordinació departament Lleureducat
victormonroy@lleuresport.cat

Josep Bofill

Coordinació extraescolars i casal d’estiu escola Les Corts
josepbofill@lleuresport.cat